Hurtig opstart

Tager din computer for lang tid at starte op? Dette sker normalt, hvis mange programmer åbnes, når operativsystemet starter op. Vi fortæller dig, hvilke programmer gør din pc langsommere ved opstart, og vi hjælper dig med at deaktivere autorun af disse programmer.

Analyse af programmer, der kører ved opstart af operativsystemet, udføres automatisk. Hvis analysen finder programmer, der kører ved opstart af operativsystemet, viser Kaspersky en meddelelse. Meddelelsen kan føre dig til vinduet med analyseresultater.

Sådan fremskynder du din computeropstart:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Ydeevne afsnittet.
  3. Klik på knappen Søg i afsnittet Hurtig start.

Vinduet Gør opstart af computer hurtigere åbnes og viser en liste over programmer, der startes ved opstart.

Kolonnen Effekt ved start viser oplysninger om den indvirkning, hvert program har på computerens opstart. Disse oplysninger er taget fra operativsystemet og afhænger af, hvor mange computerressourcer programmet bruger (CPU-belastning og RAM).

4. Vælg en app fra listen, og skift Kør automatisk til Fra.

Appen vil ikke længere blive lanceret ved opstart.

Sådan deaktiverer du den automatiske analyse af programmer, der kører ved opstart af operativsystemet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Ydeevne afsnittet.
  3. I blokken Hurtig start, klik på Indstillinger.
  4. Dette åbner et vindue; i det vindue skal du rydde afkrydsningsfeltet Hurtig opstart.